top of page

DØRER

Har du tenkt over hva en dør kan bidra med? Glassdører gir lys, tredører gir varme, skyvedører gir mer plass, dobbeltdører skaper rom og med malte dører kan du skape oppmerksomhet...

JELD-WEN Europa er den ledende dørleverandør på det europeiske marked. I hele Europa streber vi etter å imøtekomme våre kunders ønsker og behov til dører, og vårt sortiment er fullendt med standarddører, eksklusive høykvalitetsdører, spesialdører samt prosjektdører.

Med et skarpt fokus på å utvikle, produsere og markedsføre løsninger for ethvert markedssegment lever vi opp til vår viktigste verdi - pålitelighet. 

Velkommen til Harmonie sin verden av dører!

YTTERDØRER

Ytterdøren er husets ansikt utad. Et riktig valg som samspiller med huset vil gi et inntrykk av kvalitet og ønske dine venner velkomne.
Harmonie har erfaring med å utvikle dører, og vi stiller krav til kvalitet og sikkerhet. Alle våre ytterdører har derfor komplett forsikringsgodkjent låseenhet 

INNERDØRER

Harmonie har en rekke ulike modeller for innerdører. Vi tilbyr alt fra massive dører via minimalistiske og rene linjer til mer brann- og lydsikre entrédører. Våre glassdører vil du finne i ulike varianter.

Bli inspirert og finn din favoritt blandt våre produktgrupper:
Hvit massiv, ubehandlet furu, formpresset/kompakt, lett, badstue og klima (entrédører).

w94pqrfvkwqkiwmunkhs
swedoor-grona-sakerhetsdorrar
swedoor_bim_1
swedoor_bim2_kv
Klassisk
swedoor-3
BodHytte
swedoor
render
maxresdefault
ImageHandler-(2)
ImageHandler-(1)
Forsidebilde-Swedoor-JW_0
zym26fesrvkmoqrknivf
1276422_swedoor_02
massive
5702084_02
5702102_02
bottom of page