top of page

VINDUER

Det sies at vinduene er husets øyne. Det sies også at øynene er sjelens speil. Med andre ord; valg av vinduer er ekstremt viktige for huset.

Vi legger stor vekt på kvalitet, design, service og praktiske løsninger. Alle medarbeidere setter sin ære i å yte våre kunder den beste service enten det gjelder forespørsler, leveringer eller eventuelle reklamasjoner.

 

75 års erfaring har gjort Natre til en ledende aktør i det norske markedet. Det skal vi være også i fremtiden. Natre fabrikkene ligger på Gjøvik, Manger, Meråker, Vatne. Våre salgskontor er lokalisert på Gjøvik, Larvik, Manger, Meråker og i Sarpsborg.

NorDan ble grunnlagt i 1926 og har dermed over 90 års erfaring i bransjen. De har i dag vokst til et konsern med ca. 1500 medarbeidere og en konsernomsetning på 2,2 milliarder kroner.

Perfekt samspill

Vi har det som et mål for alt vi gjør i NorDan: Innad i bedriften søker vi stadig det perfekte samspillet mellom mennesker og produksjonsteknologi og mellom medarbeidere. Overfor kunder og leverandører forsøker vi hele tiden å være en perfekt samarbeidspartner. Overfor sluttbruker vil vi at produktene, både hver for seg og sammen, skal snakke sitt tydelige språk om perfekt form og funksjon – med lang, lang levetid.

MG_22841
Uten-navn-14
Uten-navn-11
Uten-navn-10
Ljunghus5
saltsjo2
Uten-navn-13
Uten-navn-7
Uten-navn-4
Uten-navn-3
Uten-navn-6
orebro1
Uten-navn-5
Natre-vindu-6-crop
orebro5
MG_17301
natre-fasade-moderne-liten
Uten-navn-1
saltsjo3
Uten-navn-2
bottom of page