top of page

GULV

BOENs har utviklet parkettgulv i farger som passer alle interiørstiler. Gulvene våre presenterer seg i et bredt utvalg fargenyanser, fra de lyseste til de mørkeste. Store rom uttrykker plass og luft. Dette forsterkes hvis du velger store planker. Du kan også velge den klassisk 3-stavs parkett for opplevelse av det naturlige fargespillet i treverket. Til slutt har vi 2-lags produkter som er perfekte å legge i tradisjonelle mønstre. Sist men ikke minst, BOENs overflatebehandlinger som består av olje, lakk, og vår innovative og prisvinnende Live Pure. Velg det gulvet som passer best for deg!

En innovativ og trygg leverandør av gulv. Gulvet er husets største og viktigste møbel – et møbel du skal trives med i mange år fremover. I SAGA Parkett og Kronotex laminatgulv finner du gulv som passer en hver smak, og ikke minst et hvert bruksområde.

SAGA Parkett tilbyr et av markedets bredeste sortiment. Enten du ønsker en klassisk eikeparkett eller mer unike innfarginger og overflater. I vår parkettvelger finner du enkelt produktene som tilfredsstiller dine krav. SAGA Parkett produseres etter de strengeste kvalitetskrav og er tilpasset nordisk klima.

108078_back
Sandy-Grey
106035
raeuchereiche-natur-boen-parkett-maxi-10-5-live-matt-natural-gebuerstet-fase
image-2
108035_back-e1398429292484
eigv42fd_r_1
Eik_Vivo_Castle_plank_gent_kjokken_rgb
ebgd4mfd_r_3
DSC_0436
Classic_Oak_Select_Prestige_0022_RGB_72dpi
Boen-Chaletino-Natur-hvit
BOEN-CASTLE-EIK-ALAMO-LETT-BØRSTET-OLJET
Boen-Chaletino-Eik-Antique
Boen_eik_home_cottage_plank_miljo_46025363
Boen_Eik_hvit_Concerto__3_
bottom of page