top of page

KJØKKEN

Kjøkkenet er for mange blitt husets viktigste rom. Det brukes ikke lenger bare til ren matlaging, men lekselesing med barn, fester med venner og litt ekstra jobbing og surfing på PC.

 

Det at kjøkkenet skal fylle flere ulike funksjoner krever en god gjennomtenkt planløsning. Mange velger også å åpne kjøkkenet mot stue slik at kjøkkenet blir mer et allrom. I dag kan kundene velge mellom en rekke ulike kjøkkenfronter, innredninger og løsninger på hvitevarer som ivaretar de fleste ønsker og behov.

 

Tips og råd

Tenk nøye gjennom ditt behov. Hvor mye brukes kjøkkenet og til hva? Hvilke tekniske hjelpemidler er det behov for. Før du oppsøker kjøkkenbutikken er det lurt å ta noen mål og tenke gjennom en ønsket planløsning. Da vil kjøkkenkonsulenten komme med råd som er basert på dine ønsker og behov. Ta også med noen foto av kjøkken og huset, det forteller ofte mye om den stilen du liker.  Når du først fornyer kjøkkenet følger ofte endringer av lys og vann med som en konsekvens. Du kan spare mye på å gjøre alt samtidig.

LEVERANDØRER
HiRes_Sigdal-Herregaard-Inframe-27
StudioSigdalStavanger_ScalaEik_S4000N
HiRes_StudioSigdalStavanger_ScalaEik_S4000N
HiRes_Sigdal-Herregaard-Inframe-20
HiRes_Sigdal_kjøkken_Herregaard_Inframe_damer
HiRes_Sigdal_HeltreSkuff_ScalaInframe2
HiRes_Sigdal-Herregaard-Inframe-14
HiRes_Sigdal_kjøkken_Herregaard_Inframe_mann&ovn
HiRes_Scala-inframe-lys-versjon
HiRes__DSC7683_s
HiRes__DSC7488_s
HiRes__DSC8227
bottom of page